Tuesday, October 26, 2010

ROSMAH MANSUR,sila minta maaf kpd umat ISLAM

arkkk pe da jdk ng wife PM kita?i xbpe nk tau bab2 pemerintahan o politik n sewaktu dgnnye,.tp pe y i tau skrg duk heboh suh beliau mtk maaf...
pnh dgr sal IFF y dinaungi oleh DATIN ROSMAH MANSUR?? y tu jdk kontroversi dan tlh mnaikkan amarah sstengah pihak khasnya umat Islam kt negara ni...
apa y mnyebabkn kontroversi korang tgk gmbr2 ni..lau dh tgk xpela..lau lom tgk2 la yek n bg pndapat..huhu...







sume ni i dpt dr page kt fb,.klik sini dan juga sini
so, i xdela pcya bulat2 kt page tersebut, tp ble pegi ke website iff tu ragu2 la jgk..
da y ckp y baju biru hina NABI S.A.W tu wt kt monte carlo..
y kt M'sia punye 5/11/10.
so sme2 la kita nantikan..bukan nk mngutuk tp ble dh mlibatkn agama,bnda ni xleh nk wt main - main..

p/s: takut lak tgk pic y last tu..huhu...



2 comments:

Anonymous said...

Harap saudari pun tidak terburu-buru dgn mainan politik berhubung isu ni...apa yg terpapar dgn apa yg sebetulnya berlaku tak sama dan yg pasti Rosmah dijadikan mangsa keadaan..saya bukan menyokong mana2 pihak, tp lepas kaji pelbagai sumber, jelas sgt yg isu ni lebih dipolitikkan untuk memburukkan Rosmah..walau apa jua hujah yg digunakan, tp kita kena tgk pd fakta yg benar....gamba2 yg dipaparkan khas untuk hentam Rosmah adalah gamba dr Monte Carlo, bukan di Malaysia....Rosmah cuma penaung dan adalah normal penaung tidak diberitahu secara detail ttg sesuatu event yg akan dirasmikannya melainkan perkara2 protokol saja..

ainn said...

terima kasih cuz bg pandangan,.at least sy tau pe y tjadi..
pe y sy tau heboh mtk Rosmah mtk maaf,.dan pndangan saudara lah y saya perlukan..
spt y saya mention diats,.mmg sy xtau ttg politik dan xnk amik tau sal politik,..sy jg pnah ke website y b'ckp ttg Rosmah n ada kaji bnda ni,.n ape y saya tahu isu ni sdg hangat dperkatakn..saya mtk maaf jika ada kekhilafan,.terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...